Hoe inschrijven?

 

Je hebt een opleiding gevonden die helemaal bij jou past? Top! Maar hoe schrijf je je in en hoe maak je het inschrijvingsgeld over? Er zijn twee manieren: online vanachter je laptop, tablet of gsm of op het secretariaat van de campus.  

 

Online inschrijven


Voor de meeste opleidingen kan je online inschrijven via onze website. Voor een aantal opleidingen (bv. trajectopleidingen) kan er niet online ingeschreven worden. In dat geval verwijzen we je door het secretariaat van je campus. 

Hoe schrijf je je online in? 

  1. Klik op ‘Mijn Qrios’ naast ons Qrios-logo, bovenaan links op de homepage
  2. Zijn je gegevens reeds gekend in ons systeem? Meld je dan aan. Heb je nog geen account? Registreer je dan. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten. Je zal een mail ontvangen van Qrios met een nieuw wachtwoord. 
  3. Na aanmelding of registratie kom je op een pagina met jouw persoonsgegevens. 
  4. Surf naar de specifieke opleidingspagina van de cursus die je wenst te volgen. 
  5. Klik onderaan de pagina op 'schrijf je in'. 
  6. Je wordt doorverwezen naar het winkelmandje. 
  7. Klik op 'volgende stap'. Vervolgens kan je jouw inschrijving nog eens controleren. Ga akkoord met het centrumreglement om verder te gaan. 
  8. Je kan de opleiding online betalen. Je kan betalen met Visa, Mastercard of je bankkaart. Je betaalt het volledige bedrag. Als je daarna opleidingscheques of een geldig attest indient op het secretariaat, betalen we je het juiste bedrag terug. 
Inschrijven op de campus


Je kan je tijdens de openingsuren en met je identiteitskaart inschrijven op het secretariaat van onze campussen. Een inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld. Op onze campussen betaal je bij voorkeur met Bancontact, Maestro-kaart of opleidingscheques.