picto-informatica

ICT en administratie @home

ODB-registratienummers: ODB-Y00465-009, ODB-Y00075-001, ODB-Y00465-005, ODB-Y00465-002, ODB-Y00465-001, ODB-Y00465-012, ODB-Y00465-013, ODB-Y00465-011, ODB-Y00075-002, ODB-Y00465-006 en ODB-Y00075-011 ...

Ben je een doorsnee ICT-gebruiker en ben je op zoek naar sterkere en meer uitgebreide administratieve ICT-vaardigheden? Wens je je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten?  Of dacht je al langer aan een administratieve functie in je huidige bedrijf?  Bereid je nieuwe start voor met de opleiding ICT en administratie.

In de opleiding ICT en administratie breng je je ICT-vaardigheden naar een professioneel niveau.  Je leert een waaier aan ICT-vaardigheden, vooral gericht op informatie, communicatie en contentcreatie. Allemaal zaken die je als administratief medewerker kan gebruiken in je job, maar ook als student voor je studies of puur voor persoonlijk gebruik. De opleiding is heel praktijkgericht, waardoor je alles onmiddellijk leert toepassen. In slechts één schooljaar verwerf je een gedegen basiskennis van de meest courante informaticatoepassingen. Alle Qrios cursisten krijgen een licentie voor Microsoft 365.


De beroepsopleiding ICT en administratie bestaat uit 13 praktijkgerichte modules.

Voor deze opleiding hoef je niet uit je kot! Alle modules worden aangeboden in een digitaal pakket dat je thuis op je eigen tempo en op het moment dat je zelf verkiest kan verwerken. Natuurlijk maken we hierover een aantal concrete afspraken!

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs, dan kan je deze opleiding combineren met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV). Zo behaal je je diploma secundair onderwijs samen met het certificaat van deze opleiding. Je diploma vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Heb je al een diploma secundair onderwijs? Dan hoef je de opleiding Aanvullende algemene vorming natuurlijk niet te volgen.

  • Dit is een opleiding in afstandsonderwijs. De leerstof verwerk je thuis via zelfstudie en krijgt regelmatig ondersteuning van onze vakexperten.  Je bepaalt zelf je start- en einddatum van de cursus. Je kan je cursus aanvangen vanaf 1 september 2021 en maximaal eindigen op 30 juni 2022.
  • Het standaardtraject duurt 2 semesters.
  • Voor deze opleiding kan je niet online inschrijven. Dit kan pas na een intakegesprek met een trajectbegeleider. Samen bekijken we je studiebewijzen, je competenties, je mogelijkheden en interesses en stellen zo je persoonlijke traject samen.
  • Neem contact op met de trajectbegeleider onder het blokje "Meer info?".

Je slaagt voor vrijstellingsproeven Aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten.

Administratieve krachten zijn altijd nodig. Zelfs op dit moment zijn er dan ook relatief veel vacatures over de sectoren heen. Kantoren en administratieve omgevingen vereisen steevast een grondige kennis van ICT. Deze laagdrempelige opleiding bereidt je voor op een job als administratieve kracht in een bedrijf, op een schoolsecretariaat …. De opleiding kan ook een opstap zijn naar andere opleidingen binnen Administratie & Verkoop en het hoger onderwijs.

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Aantal lestijden: 500 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

ICT en administratie @home

Af te ronden voor 30 juni 2022

Op jouw tempo
100% online
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper