picto-informatica

Webdesigner

ODB-registratienummers: ODB-Y00159-005, ODB-Y00159-003, ODB-Y00159-004, ODB-Y00159-008, ODB-Y00159-009, ODB-Y00159-011, ODB-Y00159-002 en ODB-Y00159-012 ...

Werk je graag met de computer? Ben jij een creatieve duizendpoot? Kijk je steeds met een kritische blik naar een website? Dan is de opleiding Webdesigner zeker iets voor jou!

Gedurende deze opleiding leer je hoe je een website modern en fris ontwerpt. Zo word je expert in het visualiseren van informatie op een website. We leren je werken met verschillende softwarepakketten. We geven jou ook allerlei tips om een website gebruiksvriendelijker te maken voor de bezoeker met inbegrip van het ontwerpen van responsive designs. Tot slot besteden we veel aandacht aan het toevoegen van animaties om de site levendig te maken. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om een technisch sterke website te ontwerpen die gebruiksklaar is, aangenaam en eenvoudig om doorheen te surfen.

De beroepsopleiding Webdesigner bestaat uit 6 praktijkgerichte modules.

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs, dan kan je deze opleiding combineren met de opleiding Aanvullende algemene vorming (AAV). Zo behaal je je diploma secundair onderwijs samen met het certificaat van deze opleiding. Je diploma vergroot je kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.

Heb je al een diploma secundair onderwijs? Dan hoef je de opleiding Aanvullende algemene vorming natuurlijk niet te volgen.

  • Voor deze opleiding kan je niet online inschrijven. Dit kan pas na een intakegesprek met een trajectbegeleider. Samen bekijken we je studiebewijzen, je competenties, je mogelijkheden en interesses en stellen zo je persoonlijke traject samen.
  • Neem contact op met de trajectbegeleider onder het blokje "Meer info?".

Er is geen voorkennis vereist.

Als webdesigner kan je aan de slag bij bureaus voor webdesign, internetbureaus, communicatiebureaus, multimediabedrijven, reclamebureaus, marketingadviesbureaus of ICT-bedrijven. Je kunt ook voor jezelf beginnen als freelance webdesigner en werkt dan voor verschillende opdrachtgevers. Je kan in je functie groeien door meer complexere websites te ontwerpen of door leiding te geven aan een team van webdesigners en -programmeurs.

De prijs wordt bepaald volgens je traject

Aantal lestijden: 480 (inclusief evaluatie en deliberatie)

Heb ik recht op een korting of een premie?

Meer info?

Onze trajectbegeleiders helpen je graag verder!

Neem contact op

Lesuren & locaties

Webdesigner

06 september 2021 - 30 juni 2022

  • maandag 08:30‑12:10, ...
Meer lesmomenten
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Webdesigner

06 september 2021 - 30 juni 2022

  • dinsdag 18:30‑21:35, ...
Meer lesmomenten
De prijs wordt bepaald volgens je traject
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Instapaper