Tweedekansonderwijs

Heb je geen diploma van het secundair onderwijs? Dan biedt het Tweedekansonderwijs van Qrios je de mogelijkheid om je diploma van het secundair onderwijs alsnog te behalen. Het is immers nooit te laat om je studies terug op te nemen. Een diploma vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en geeft je toegang tot andere functies of misschien wel een beter loon. Het opent ook de deur naar het hoger onderwijs.

Het Tweedekansonderwijs bestaat uit de combinatie van de opleiding Aanvullende algemene vorming én een diplomagerichte opleiding in het secundair volwassenenonderwijs of het HBO5.

Afhankelijk van de gekozen opleiding en het aantal uren les dat je per week volgt, behaal je je diploma van het secundair onderwijs in één, twee of drie jaar. Onze opleidingen worden flexibel georganiseerd: er wordt een leertraject op jouw maat samengesteld en je kunt eventueel vrijstellingen bekomen. Bovendien word je individueel begeleid om je studieloopbaan tot een goed einde te brengen.

Klik verder, kom meer te weten over ons diplomagericht aanbod en werk vandaag nog aan een betere toekomst! 

Grid List

Tweedekansonderwijs

Aanvullende Algemene Vorming

Wil je graag je diploma behalen? Door de opleiding Aanvullende algemene vorming gecombineerd met één van onze diplomagerichte opleidingen succesvol te doorlopen, behaal je je diploma van het secundair onderwijs.  Het is tenslotte nooit te laat om n...
Lees meer

Diplomagerichte opleidingen

Qrios biedt een gevarieerde waaier aan beroepsopleidingen, die in combinatie met de Aanvullende Algemene Vorming leiden tot een diploma secundair onderwijs. Op die manier stel je niet alleen je algemene kennis en vaardigheden terug op punt, je creëer...
Lees meer