Inhoud

  • Vis en vlees leren vervangen door alternatieve ingrediënten.
  • Combinaties maken met verschillende ingrediënten zonder vitaminetekort.
  • Informatie over producten: ijzergehalte, vitamines, eiwitten, …
  • Leren koken met o.a. peulvruchten, zaden, pitten en noten.
  • Nieuwe exotische smaken ontdekken.
  • Een evenwichtig vegetarisch menu opstellen.

Praktisch

september/januari
40 of 80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Vegetarisch koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendonderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 13 sep 2018 23 mei 2019inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 12 nov 2018 14 jan 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 12 nov 2018 14 jan 2019inschrijven
1726-77