Inhoud

  • Je leert basis kooktechnieken. 
  • Je leert basis snijtechnieken. 
  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

september, januari
80

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Typisch Belgisch, lekker zuiders   Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendinsdag 18:00 - 22:05 05 sep 2017 16 jan 2018inschrijven
 dinsdag 18:00 - 22:05 23 jan 2018 05 jun 2018inschrijven
 woensdag 18:00 - 22:05 06 sep 2017 17 jan 2018inschrijven
Campus VIIO Tongerenwoensdag 18:30 - 22:35 06 sep 2017 17 jan 2018inschrijven
1036-66