Inhoud

  • Je leert basis kooktechnieken. 
  • Je leert basis snijtechnieken. 
  • Je weet waarop je dient te letten bij de aankoop van (verse) producten. 
  • Je leert welke hygiëneregels je in acht dient te nemen. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met zowel vis, vlees als gevogelte. 
  • Je maakt basisbereidingen klaar met o.a. aardappelen, pasta, groenten, fruit en rijst. 
  • Naast typische Belgische gerechten leer je ook de Zuiderse keuken kennen.

Praktisch

september, januari
80

Voor deze module is geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

De opleiding Typisch Belgisch, lekker zuiders wordt momenteel niet ingericht. Indien Typisch Belgisch, lekker zuiders weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover.
Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Typisch Belgisch, lekker zuiders bij Qrios aangeboden wordt.

1036-66