Inhoud

  • Je leert in deze module nieuwe grondstoffen kennen en gebruiken.
  • Je oefent je smaakzin te ontwikkelen.
  • Qrios traint je in de nieuwste kooktechnieken.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van gerechten over de grenzen heen.
  • We vertellen je alles over het combineren van sausen bij de gerechten.

Praktisch

september, januari
80
  • Je volgde minstens één van volgende modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
    • mannen achter het formuis
    • kok@kot
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Lessenrooster / inschrijven

Trendy koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelenmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 10 sep 2018 20 mei 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2018 21 mei 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 06 sep 2018 17 jan 2019inschrijven
Campus VIIO Tongerenmaandag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
Campus VLL Genkmaandag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
1033-63