Inhoud

  • Je leert in deze module nieuwe grondstoffen kennen en gebruiken.
  • Je oefent je smaakzin te ontwikkelen.
  • Qrios traint je in de nieuwste kooktechnieken.
  • Je wordt vaardig in het bereiden van gerechten over de grenzen heen.
  • We vertellen je alles over het combineren van sausen bij de gerechten.

Praktisch

september, januari
80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Trendy koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelenmaandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 21 jan 2019 06 jan 2020inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 28 jan 2019 13 jan 2020inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 10 sep 2018 20 mei 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 21 jan 2019 03 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 04 sep 2018 15 jan 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2018 21 mei 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 30 jan 2019 15 jan 2020inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 06 sep 2018 17 jan 2019inschrijven
Campus VIIO Tongerendonderdag Toon lesmomenten 18:30 - 22:35 24 jan 2019 06 jun 2019inschrijven
Campus VLL Genkmaandag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
1033-63