Inhoud

  • Kennismaking met andere eet- en serveerculturen. 
  • Kennismaking met uitheemse ingrediënten. 
  • Het bereiden van uitheemse gerechten, drankjes en desserts. 
  • Typische bereidingstechnieken van andere eetculturen toepassen. 
  • Inleiding tot de Oosterse keuken waarbij met weinig ingrediënten een snelle maaltijd kan klaargemaakt worden. 
  • A taste of Afrika. 
  • Mediterrane gerechten die de zomer in je keuken brengen.

Praktisch

september, januari
80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Toppers uit de hele wereld     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelenwoensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 12 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 05 sep 2018 05 jun 2019inschrijven
Campus WICO Peerwoensdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 05 sep 2018 16 jan 2019inschrijven
1711-62