Inhoud

  • Je leert een eenvoudig dagmenu samen te stellen. 
  • Je werkt met ingrediënten volgens de seizoenen. 
  • Je tovert met dagdagelijkse ingrediënten leuke gerechten te voorschijn. 
  • Je bereidt basis kook-en baktechnieken uit tot meer verfijnde technieken. 
  • Je zet je eerste stappen in het werken met deeg om te verwerken in desserts. 
  • Er wordt extra aandacht besteed aan het afkruiden en afwerken van gerechten.

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Lekker voor alledag     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 22 jan 2019 04 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 22 jan 2019 04 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 13:00 - 17:05 24 jan 2019 06 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 24 jan 2019 06 jun 2019inschrijven
Campus VLL Genkmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 03 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikdonderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 06 sep 2018 17 jan 2019inschrijven
1032-62