Inhoud

  • samenstellen van een menu
  • aperitieven en aperitiefhapjes klaarmaken
  • het maken van hoofd-, voor- en tussengerechten, soepen en desserts voor gasten
  • basiskennis etiquette
  • een mooie tafel dekken
  • omgaan met gasten
  • aangepaste wijnen schenken

Praktisch

januari
80

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Komen eten     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelenmaandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 03 sep 2018 14 jan 2019inschrijven
 maandag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 21 jan 2019 03 jun 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2018 16 jan 2019inschrijven
 woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 23 jan 2019 05 jun 2019inschrijven
1901-58