Inhoud
De nadruk ligt op:
- verwerken van bier in gerechten waarbij je leert welk bier bij welk ingrediënt past (foodpairing);
- combineren van bier met een bepaald gerecht;
- meer dan alleen maar stoofvlees met tafelbier.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.
Praktisch
Startmomenten | september, januari |
Aantal lesuren | 80 lestijden |
Inschrijvingsgeld |
|
Instapvoorwaarden | Voor de module van 80 lt:
Voor de module van 40 lt:
|
Lessenrooster / inschrijven
Koken met bier | Lesuren | Start | Einde | Inschrijven | ||
---|---|---|---|---|---|---|
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5) | Toon lesmomenten
|
18:00 - 22:05 | 04 sep 2018 | 20 jun 2019 | inschrijven | Toon lesmomenten
|
13:20 - 17:25 | 05 sep 2018 | 07 jan 2019 | inschrijven | Toon lesmomenten
|
18:00 - 22:05 | 06 sep 2018 | 07 jan 2019 | inschrijven |