Inhoud

De nadruk ligt op:

  • verwerken van bier in gerechten waarbij je leert welk bier bij welk ingrediënt past (foodpairing);
  • combineren van bier met een bepaald gerecht;
  • meer dan alleen maar stoofvlees met tafelbier.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

september, januari
80 lestijden

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Koken met bier     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5) Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 13:20 - 17:25 05 sep 2018 07 jan 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 07 jan 2019inschrijven
1708-59