Inhoud

De nadruk ligt op:

  • aandacht voor de bijzondere voedingswaarde van producten zoals zaden, pitten, noten en zeewier;
  • werken met vervangproducten voor o.a. suiker en vetten;
  • het bereiden van volwaardige gerechten waarbij voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, gebak en desserts aan bod komen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

september, januari
80 lestijden
  • Je volgde minstens één van volgende modules:
    • koken voor beginners
    • typisch Belgisch lekker zuiders
    • mannen achter het formuis
    • kok@kot
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Lessenrooster / inschrijven

Gezond koken   Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus VLL Genkmaandag 08:30 - 12:35 04 sep 2017 04 jun 2018inschrijven
 dinsdag 18:00 - 22:05 05 sep 2017 05 jun 2018inschrijven
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltmaandag 18:15 - 22:10 04 sep 2017 15 jan 2018inschrijven
1034-64