Inhoud

De nadruk ligt op:

  • aandacht voor de bijzondere voedingswaarde van producten zoals zaden, pitten, noten en zeewier;
  • werken met vervangproducten voor o.a. suiker en vetten;
  • het bereiden van volwaardige gerechten waarbij voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, gebak en desserts aan bod komen.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Praktisch

september, januari
40 of 80 lestijden

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Gezond koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 25 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:30 - 21:50 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
Campus VLL Genkdinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
1034-64