Inhoud

De nadruk ligt op:

  • menu's samenstellen, waarvan de gerechten zoveel mogelijk op elkaar zijn afgestemd, rekening houdend met de smaak en de kleur bij het samenstellen van de menu's;
  • het bereiden van complexe en verfijnde menu’s bereiden met seizoensgebonden ingrediënten
    • heerlijke, frisse gerechten in de lente/zomer;
    • warme, rijke gerechten in de herfst/winter;
  • zowel voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten, soepen en desserts;
  • borden mooi dresseren.

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

 

 

Praktisch

september, januari
80 lestijden

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Feestmenu's     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5) Toon lesmomenten 13:20 - 17:25 23 jan 2019 20 jun 2019inschrijven
  Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 20 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikdonderdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 06 sep 2018 17 jan 2019inschrijven
1710-61