Inhoud

De nadruk ligt op:

  • het voorbereiden van groenten, fruit, vis, vlees en gevogelte op Aziatische wijze;
  • het toepassen van elementaire warme basisbereidingstechnieken;
  • het bereiden van warme oosterse soepen, sauzen,….

In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

 

Praktisch

september, januari
40 of 80 lestijden

Voor de module van 80 lt:

  • Je behaalde het deelcertificaat van Basis koken.
  • Je volgde geen van bovenstaande modules maar je slaagt voor een instaptoets.

Voor de module van 40 lt:

  • Geen instapvoorwaarden vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Aziatisch koken     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus SINT-MARTINUS Herk-de-stad (Oude Tramweg 5)dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:20 25 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
1712-63