Inhoud

  • Je leert in deze module de ingrediënten in de juiste volgorde verwerken
  • Je oefent diverse verfijnde deegsoorten te bereiden en te verwerken
  • Je wordt vaardig in het gebruik van chocolade
  • We leren je alles over het samenstellen van heerlijke desserts
  • Je leert feestelijk gebak te bereiden

Praktisch

september, januari
80 (op semesterbasis = 1 avond/week; op jaarbasis = 1 avond/tweewekelijks)

basis bakken

Lessenrooster / inschrijven

Verfijnd bakken       Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelendinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
 dinsdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 22 jan 2019 07 jan 2020inschrijven
Campus VLL Genk Groep 0woensdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 05 sep 2018 05 jun 2019afgesloten
 donderdag Toon lesmomenten 08:30 - 12:35 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
 donderdag Toon lesmomenten 18:00 - 22:05 06 sep 2018 06 jun 2019inschrijven
Campus WICO Maaseikdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 04 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
Campus WICO Sint-Maria Neerpeltdinsdag Toon lesmomenten 18:15 - 22:10 11 sep 2018 04 jun 2019inschrijven
1043-73