Inhoud

Qrios stoomt je helemaal klaar voor de werkvloer van het secretariaat.

  • In de opleiding ga je aan de slag met kantoorsoftware, zoals dactylo, tekstverwerking en rekenblad. Na enige oefening, goochel je met gegevens, zien presentaties en verslagen er super strak uit. Nooit meer hopeloos op zoek naar die ene toepassing in honderdenéén instellingen, menu’s en werkbalken!
  • Je breidt je praktische talenkennis Engels en Frans uit. Dankzij Qrios sta je klanten beroepsgericht en vlotjes in deze andere talen te woord
  • Je stapt in de wereld van boekhouden en krijgt een inleiding in het burgerlijk- en handelsrecht
  • Je leert op een zakelijke, professionele manier communiceren met oversten, collega’s en klanten. Als er iemand binnenkort een goede indruk nalaat in formele situaties, dan ben jij het wel!
  • De nodige theorie wordt natuurlijk geflankeerd door praktijkopdrachten. Onder het toeziende oog van bedrijfspartners worden klassement, agendabeheer en logistieke taken ingeoefend. Daarbij mag je denken aan het maken van etiketten, voorbereiden van vergaderzalen, brieven volgens richtlijnen plooien en frankeren, werken met kantoorapparatuur, enzovoorts

Praktisch

Het modeltraject start in september. Instappen is gedurende het hele schooljaar mogelijk. Alle modules kunnen ook afzonderlijk gevolgd worden. In campus de helix worden de lessen gedeeltelijk in afstandsonderwijs gegeven.
920 lesuren, inclusief werkplekleren. Via het modeltraject kan je je certificaat in 2 jaar behalen.

Geen voorkennis vereist.

Lessenrooster / inschrijven

Secretariaatsmedewerker     Lesuren Start Einde Inschrijven
Campus de helix Maasmechelen Toon lesmomenten 13:20 - 16:20 03 sep 2018 21 jun 2019inschrijven
Campus KCST Nieuwerkerken maandag Toon lesmomenten 13:00 - 16:05 03 sep 2018 29 apr 2019inschrijven
Campus KCST Sint-Truiden Toon lesmomenten 18:15 - 21:20 05 sep 2018 18 jan 2019inschrijven
5629-3